Rollema Media

DE VOORSPRONG OP UW CONCURRENTEN BEGINT HIER.

Rollema Media is een internet mediabureau uit Ommen met meer dan 12 jaar ervaring in het bedenken, ontwikkelen en onderhouden van websites en webwinkels, het ontwikkelen van huisstijlen en branding, het opzetten van online marketing campagnes en het hoog positioneren van uw website of webwinkel in de zoekmachines.

Doelen stellen en behalen

Het stellen van een doel geeft een duidelijke richting. Niet alleen voor ons is dat prettig werken, maar ook voor u geeft dat duidelijkheid. Het stellen van doelen zorgt namelijk voor bewustwording van uw wensen. Wij staan u bij in het stellen van uw online doelen. Wij stellen u kritische vragen die u aan het denken zetten. Zo komen we samen tot een goed doel waar we naar toe kunnen werken. Alleen op deze manier kunnen we het maximale halen uit uw online succes.

Duidelijk en flexibel

De diensten die we aanbieden zijn op basis van pakketten. Deze pakketten zijn zorgvuldig samengesteld en sluiten perfect aan bij uw doelen.

Alle pakketten geven duidelijkheid doordat ze een vaste prijs hebben. Hierdoor weet u vooraf waar u achteraf aan toe bent. De flexibiliteit geeft de mogelijkheid om pakketten uit te breiden doordat ieder pakket is aan te vullen met maatwerk uren.

Bekijk website 0529-76 44 44