Noga Bags

Noga Bags is een tassenlabel dat in 2020 werd opgezet door Annemieke Biert. De naam is geïnspireerd door Scandinavische invloeden, waarin secuur werken en zorgvuldigheid, maar ook zeker liefde en aandacht voor het materiaal en het uiteindelijke product centraal staan.

De wens van de klant is hierbij leidend. Noga tassen zijn vooral bedoeld voor zelfbewuste vrouwen (en mannen) die kiezen voor een unieke tas. Elke tas wordt handgemaakt in eigen atelier.

Over De Ontwerper

Mijn naam is Annemieke Biert. Ik heb altijd graag met materialen, kleuren en vormen gewerkt. Mijn creativiteit heb ik jarenlang kunnen laten uitkomen in het maken van quilts en aardewerk. Toen ik in aanraking kwam met de opleiding tot tassenmaker, was ik direct verkocht.
Na jarenlang als psycholoog gewerkt te hebben, werd het tijd voor iets anders. In september 2019 ben ik begonnen met de opleiding tot vakbekwaam leren tassenmaker bij het Leerlokaal in Arnhem.

Deze opleiding heb ik in 2021 afgerond en sindsdien mag ik mij Vakbekwaam Tassenmaker noemen.
Mijn atelier is gevestigd in een ruim 70-jarige boerderij, net buiten Ommen, in het buurtschap Arri├źn.

Ik laat me graag inspireren door Scandinavische invloeden: de moderne vormen, de prachtige kleuren, het landschap en de steden. Geen poespas. Wel voeg ik graag aan elke tas een twist toe – iets dat het net anders dan anders maakt – om je over te blijven verwonderen. Dat is waar Noga voor mij voor staat.

Bekijk website 0638556416