Familierecht kantoor

Het Familierechtkantoor

Het Familierechtkantoor is een advocatenkantoor. Familierecht wil zeggen zaken op het gebied van echtscheiding, alimentatie, ouderlijk gezag of het einde van een samenlevingsovereenkomst. Wij doen ook echtscheidingsmediation (de partners kiezen samen één advocaat-bemiddelaar).

Wij zijn ervan overtuigd dat een echtscheiding méér is dan een zakelijke afronding. Het Familierechtkantoor gunt ex-partners een nieuwe, positieve start. Wij zijn ervan overtuigd dat een advocaat die én precies weet wat er moet gebeuren én bij wie u zich prettig voelt, daaraan bijdraagt.

Deuren een goede zorgvuldige manier sluiten, opent nieuwe deuren naar de toekomst. Belangrijk. Voor ex-partners, voor kinderen, voor hele families.

Het Familierechtkantoor is verbonden aan de vFAS (www.vfas.nl), de specialistenvereniging van scheidingsadvocaten en mediators;, dit is een kwaliteitskeurmerk. U kunt van ons verwachten dat wij hoogstaande kwaliteit bieden gebaseerd op specialistische kennis en jarenlange ervaring.

Vanwege de open sfeer binnen ons kantoor voelt u zich snel op uw gemak. Onze aanpak is krachtig en gericht op een positieve verandering van uw situatie.

U kunt vrijblijvend bellen: 038 – 773 9060 of u stuurt mij een e-mail hana@hetfamilierechtkantoor.nl .

Josje Hana Het Familierechtkantoor www.hetfamilierechtkantoor.nl