Weer fysiek bij elkaar plus presentatie van Gerdien Pol

11 juni, 2020

Na zo’n drie maanden kwamen we voor de tweede keer fysiek weer bij elkaar bij Paping. Iedereen was blij dat de bijeenkomst weer een beetje normaal kon verlopen, al hielden we ons natuurlijk aan de coronamaatregelen. Jolande Bloemendal deed de trainingstopic en gaf een aantal eigenschappen die ondernemers moeten hebben om succesvol te zijn. Eigenwijsheid was een van de belangrijkste: de meesten waren het daar zeer mee eens. Verder: gedrevenheid, moed, leergierigheid, sociaal vaardig, initiatiefrijk, betrouwbaar en flexibel.

De 10-minutenpresentatie was van Gerdien Pol. Zij vertelde dat haar praktijk Balans uit drie ‘onderdelen’ bestaat: bioresonantie, voedings- en gewichtsadvies en coaching. In veel gevallen lopen deze drie disciplines  in elkaar over. Voor het eerste consult krijgt een cliënt een uitgebreide vragenlijst onder andere over medicijngebruik en allergieën. Soms blijkt dat mensen juist voor bepaalde, voorgeschreven medicijnen allergisch zijn. Gerdien raadt hen dan aan om in overleg met de huisarts of specialist voor een ander merk te kiezen. Dat kan al helpen.

Speciale aandacht gaf ze aan het verminderen en opheffen van hooikoorts. Zeker in deze tijd hebben veel mensen te kampen met hooikoorts. Als mensen zelf al weten voor welke pollen, zaden of andere stoffen ze allergisch zijn, vraagt Gerdien hen de stoffen mee te nemen. In veel gevallen zijn twee behandelingen met bioresonantie al voldoende om de hooikoorts te doen verdwijnen. Nu is ze bezig met een middel te ontwikkelen voor mensen die last hebben van eikenprocessierupsen. Het zou de jeuk moeten verminderen. Er is al een proefpersoon gevonden. Er wordt vol spanning op de resultaten gewacht!