Nieuwe naam en productmerken voor de schoonheidssalon van Janny Sturris

29 oktober, 2019

In november is het precies 15 jaar geleden dat Janny Sturris de schoonheidssalon in Ommen overnam van de vorige eigenaresse. Ze heeft inmiddels een flinke vaste klantenkring opgebouwd. Ze vond het dan ook een hele stap om van merk te veranderen, maar heeft dat toch gedaan. Niet alleen de merken waarmee ze werkt zijn veranderd, maar haar schoonheidssalon heeft een nieuwe naam: Janny’s Cosmetics. Het merk zijn voor huidverzorgingsproducten is nu CNC, waarbij de letters staan voor Creative Natural Cosmetics. Het make-up merk is BellĂ pierre. Beide merken hebben natuurlijke producten als basis en zijn vanzelfsprekend niet op dieren getest. Klanten regeerden heel positief op de veranderde producten en vertelden tegen Janny dat ze niet alleen voor het merk komen, maar vooral voor Janny zelf en haar team.

Met betrekking tot huidverbetering kunnen klanten ook bij Janny terecht voor  micro needling, een behandeling die plaatsvindt in de bovenste huidlaag. Janny vindt dat je nooit genoeg kennis kunt hebben en is daarom onlangs begonnen met een HBO-opleiding als voedingsdeskundige. Die sluit mooi aan op de voedingssupplementen die bij haar verkrijgbaar zijn van het merk NTC. Het zijn voedingsstoffen die direct in het lichaam worden opgenomen en vrijwel direct een boost aan energie geven.

Janny houdt te gelegenheid van haar 15-jarig jubileum als zelfstandig schoonheidsspecialiste op 15 november open huis aan de Van Raaltestraat in Ommen.