Mooie aanbevelingen, goede sfeer en Jolande Bloemendal vertelt over haar bedrijf

14 maart, 2019

Zoals elke donderdagochtend was de sfeer weer prima. Na een heerlijk ontbijt, de trainigstopic en de 60-secondenpresentaties mocht Jolande Bloemendal over haar bedrijf vertellen, nadat Rico Magsino haar een paar introductievragen gesteld had. Omdat Jolande al zo lang lid is, heeft ze dat al veel vaker gedaan en dan valt het niet mee steeds weer met iets nieuws te komen. Dat deed ze dan nu ook niet. Er zijn de laatste tijd zo veel nieuwe leden bijgekomen, dat de geschiedenis van het ontstaan van haar bedrijf voor velen toch nieuw was.

Vanuit de zorg, Tel Aviv, de ambulance en bedrijfsmaatschappelijke gezondheidszorg besloot ze, alweer 23 jaar geleden, voor zichzelf te beginnen. Haar bedrijf, Bloemendal Arbo Advies Buro, is dienstbaar aan de klant. Trainingen en adviezen worden op maat gegeven. Of het nu voor een bedrijf is of voor een overheidsinstelling aan de wensen van de klant komen ze bij Bloemendal graag tegemoet. Zo hebben Jolande en haar team, dat inmiddels uit acht vaste medewerkers en een groot aantal in te huren instructeurs en lotuspati├źnten bestaat, (BHV)trainingen verzorgd voor de gemeenten Amsterdam en Apeldoorn, voor Aldi en voor Bolletje om er maar een paar te noemen. Ze is nu, heel bijzonder, bezig met een BHV-training voor verstandelijk beperkten.

Daarnaast is er een stuk verkoop: AED’s , brandmelders en CO2melders en natuurlijk de ‘gewone’ EHBO-sets. Nadat Jolande vorig jaar een man met een hartstilstand middels reanimatie het leven had gered en ze er verbaasd over was dat mensen erbij stonden en ernaar keken, maar niets deden, is ze gestart met het geven van gratis reanimatietrainingen. Die vinden eens per kwartaal plaats. Jolande: “Weten wat je moet doen, kan een leven redden. Dat wil ik mensen z├│ graag leren!”