Digitaal vergaderen: we raken er al bijna aan gewend

30 april, 2020

Een aantal leden zat vanochtend weer klaar om via een digitale verbinding weer contact met elkaar te hebben. Er was niet veel veranderd bij de meeste leden sinds vorige week: het blijft overwegend rustig bij de meesten. Er was van verschillende kanten waardering voor het out of the box denken van een paar Ommer ondernemers, die gezamenlijk een pakket met tompoucen, oranjebitter en een borrelplank aanboden. Enig geduld was geboden: sommigen hebben meer dan een uur moeten wachten op hun bestelde pakket. Maar het was een inspirerend initiatief, dat aan Koningsdag toch een feestelijk tintje gaf.

Redmer Rollema van Rollema Media vertelde dat een aantal klanten hun webwinkel willen heropenen, nu het online winkelen een grote vlucht heeft genomen. Daarnaast zijn er ook aanvragen voor webwinkels van nieuwe klanten natuurlijk. In deze coronathuisblijftijd is een webwinkel voor velen een uitkomst, zowel voor kopende als de verkopende partijen.

Janny Sturris, van Janny’s Cosmetics heeft een leuke moederdagaanbieding, en Robin Spiekman van Bruinsma Kantoorefficiency fietste lekker door tijdens de vergadering.

ZakenNet Nederland is bezig met de mogelijkheid een online workshop te geven voor leden van de verschillende ZakenNet afdelingen.