Boodschap van Janny Sturris: je kunt meer dan je denkt.

9 mei, 2019

Als kind wilde Janny non worden, vertelde ze tijdens haar 10-minutenpresentatie. Vooral het zorgen voor andere mensen vond ze daarin zo mooi. Dat ze later geen non werd, maar wel in de zorg terechtkwam, is dus niet zo vreemd. Na het hoofdstuk ‘zorg’ werd ze rayonmanager voor een bedrijf dat schoonmaakartikelen verkocht en uiteindelijk combineerde ze zorg en schoonmaak in de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Hoewel ze dacht dat ze het examen niet goed gemaakt had, slaagde ze met negens en tienen. “Je kunt meer dan je denkt,” realiseerde ze zich.

Na een poos voor een schoonheidssalon gewerkt te hebben, nam ze in 2004 Schoonheidssalon Ariane Inden over en daar stort ze zich met ziel en zaligheid in. De sfeer in haar winkel is zowel voor de medewerksters als de klanten heel ontspannen. Janny zegt van zichzelf: “Ik ben geen ondernemer, ik doe dingen die ik leuk vind.”

Sociaal als ze is, vestigde ze nog even de aandacht op de Samenloop voor Hoop, waaraan zij met een team meedoet. Zij en haar medewerksters lopen niet alleen, maar mensen die te maken hebben met kanker kunnen van hen een gezichtsbehandeling krijgen op het sportpark, waar de Samenloop voor Hoop op 25 en 26 mei gehouden wordt.