Bedrijfsbezoek bij Van der Weg Uitvaartzorg

19 oktober, 2018

Deze week waren we te gast bij Joyce Wolf, die samen met haar man eigenaar is Van der Weg Uitvaartzorg en Uitvaartservice. In de sfeervolle ontvangstruimte was voldoende plaats voor iedereen. Ron Kramers en zijn vrouw hadden voor het ontbijt gezorgd en Patrick Bosman van Kaldi Koffie zorgde dat er verse koffie en thee was.
Met passie en respect vertelde Joyce over begrafenissen en crematies. Voor velen is een uitvaart iets waar ze pas aan denken als ze er in hun familie- of vriendenkring mee te maken krijgen, maar voor Joyce is het haar dagelijks werk. Dat het geen 9 tot 5 baan is, werd al snel duidelijk. De aanwezigen hoorden over koeling, een opbaarplank en rouwauto’s die op maat gemaakt worden. Ook over de strenge regels die gelden voor een crematie en dat een pacemaker uit het lichaam verwijderd moet worden voor de crematie.
De uitvaartbranche heeft de laatste jaren een ernorme ontwikkeling doorgemaakt, waarbij ‘persoonlijk’ een sleutelwoord is. Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden om een uitvaart persoonlijk te maken en Van der Weg Uitvaartzorg wil daar met het hele team graag aan meewerken.